Koulutukset - Kurssit

Alkusammutus

Tulipalon sattuessa ensi minuuttien toiminta ratkaisee

Alkusammutuskoulutus koostuu teoriaosuudesta ja vähintään sammutuspeitten ja käsisammuttimen käyttöharjoituksista.

Koulutus opettaa myös tunnistamaan palovaaran aiheuttajia ja ehkäisemään vaaratilanteita. Alkusammutuskonseptin mukainen koulutus täyttää pelastusalalla määritellyt laatukriteerit.

Ymmärtämällä riskit ja osaamalla alkusammutustaidot olisi moni pahoja seurauksia aiheuttanut tulipalo voitu sammuttaa alkuunsa. Alkusammutuskoulutuksessa Sinä tai yrityksesi henkilökunta saatte valmiudet alkavan tulipalon sammuttamiseen. Meiltä voit tilata myös kokonaisen koulutuspäivän, johon voi liittää esimerkiksi hätäensiapukoulutuksen. Kysy tarkemmin ryhmällenne sopivaa pakettia.

Kouluttajat

Kaikki kouluttajamme ovat turvallisuus-, pelastus- ja hoitoalan ammattilaisia, joilla on vahva kokemus aktiivisesta kenttätyöstä. Kaikilla ensiapukouluttajillamme on SPR:n ETK-pätevyys.

Kenelle kurssi sopii?

Järjestämme koulutuksia kaikille työyhteisölle ja ryhmille, jotka ovat kiinnostuineita kehittämään toimintavalmiuttaan ja varautumaan erilaisiin tilanteisiin työssään tai vapaa-ajallaan.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Soita 019 414 581 (ark. 8-16) tai lähetä viesti asiakaspalvelu@shmt.fi ja kysy tarjousta koulutuksestamme. Lisätietoa koulutuksista ja tarjouspyyntölomakkeen löydät verkkosivuiltamme.

Lähetä tarjouspyyntö

Sivusto käyttää evästeitä. Voit muuttaa evästeasetuksia käyttämäsi selaimen asetuksista.