Koulutukset - Kurssit

Uhka- ja vaaratilanteet

Uhka- ja vaaratilannekoulutus tarjoaa käytännön harjoittelua ja tietoa, kuinka ennaltaehkäistä tilanteita, sekä toimia eri uhka- ja vaaratilanteissa.

Koulutuksen sisältö

Todennäköisyys uhka- tai vaaratilanteisiin joutumiselle työssä tai vapaa-ajalla on kasvanut muun muassa lisääntyneen rikollisuuden ja ihmisten psyykkisten ongelmien myötä. Kuinka tähän olisi syytä varautua?

Koulutuksemme tarjoavat käytännön harjoittelua ja tietoa, kuinka toimia eri uhka- ja vaaratilanteissa. Koulutuksien painotus on ennakoivassa toiminnassa.

Kouluttajat

Kaikki kouluttajamme ovat turvallisuus-, pelastus- ja hoitoalan ammattilaisia, joilla on vahva kokemus aktiivisesta kenttätyöstä. Kaikilla ensiapukouluttajillamme on SPR:n ETK-pätevyys.

Kenelle kurssi sopii?

Järjestämme koulutuksia kaikille työyhteisölle ja ryhmille, jotka ovat kiinnostuineita kehittämään toimintavalmiuttaan ja varautumaan erilaisiin uhka- ja vaaratilanteisiin työssään tai vapaa-ajallaan.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Soita 019 414 581 (ark. 8-16) tai lähetä viesti asiakaspalvelu@shmt.fi ja kysy lisätietoa ja tarjousta koulutuksestamme. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää meille tarjouspyynnön oheisella lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö

Sivusto käyttää evästeitä. Voit muuttaa evästeasetuksia käyttämäsi selaimen asetuksista.